Vrijwilliger gezocht

Wel vrijwilligerswerk, maar niet persé elke week

Meld je dan aan bij wijkraad de Overlaet want dan lever je wel een bijdrage aan de leefbaarheid van de wijk, maar heb je geen wekelijkse verplichtingen.

De wijkraad bestaat uit vrijwilligers, maar het afgelopen jaar hebben wij afscheid moeten nemen van een aantal actieve vrijwilligers.

Om de activiteiten van de wijkraad toch te kunnen blijven voortzetten zijn wij dan ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers.Veel mensen denken dat het vrijwilligerswerk voor de wijkraad veel tijd en energie kost, maar niets is minder waar. Je kunt je aanmelden voor hand en spandiensten bij de verschillende activiteiten, meedenken over nieuwe activiteiten, enz.

Wil je een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van onze wijk dan biedt de wijkraad een aantal mogelijkheden.
Wij zoeken:
  • Begeleiders
  • Bestuurders
  • Creatieve geesten
  • Denkers
  • Helpers
  • Schrijvers
Wat krijg je er voor terug:
  • Contacten met leuke mensen
  • Ervaring voor het leven
  • Jaarlijks een gezellig uitje
  • Waardering van medebewoners
Als vrijwilliger ben je natuurlijk tot niets verplicht en doe je mee als het je uitkomt, maar we stellen het wel erg op prijs als we op je kunnen rekenen.

Interesse?
Meld je aan op info@wijkraaddeoverlaet.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.