Nieuwe activiteiten op Galant doe-kalender

De Galant doe-kalender ‘Samen is Leuker’ die we dit voorjaar hebben gelanceerd, blijkt in een grote behoefte te voorzien. De pagina op de Galant website wordt goed bezocht en we ontvangen veel aanmeldingen van activiteiten.

De doe-kalender biedt individuen en bewoners van zorg- en welzijnsinstellingen de kans om onder het motto ‘Samen is Leuker’ laagdrempelige activiteiten te bezoeken die niet alleen het welzijn bevorderen, maar ook een brug slaan tussen mensen. De doe-kalender biedt een breed scala aan gratis en voor iedereen toegankelijke activiteiten in de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Of het nu gaat om kunst en cultuur, sport, sociale bijeenkomsten of educatieve workshops, de Galant doe-kalender ‘Samen is Leuker’ biedt voor iedereen iets leuks.  

Extra aandacht vragen we voor twee activiteiten die we in het kader van de bedrijven estafette ‘Samen is Leuker’ in samenwerking met bedrijven hebben georganiseerd om mensen uit hun isolement te halen:

Open Deuren Dag Boschveld Ambachtscentrum

Op zaterdag 7 september as. van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom tijdens de Open Deuren Dag van het Boschveld Ambachtscentrum. Het gebouw is vernieuwd, open ateliers, een nieuwe generatie, bekijk, ruik, voel en proef hun nieuwe werk op het gebied van hout, metaal, vilt, textiel, verf, doek, papier, messing, kunststof, glas, leer en gips. Het Boschveld Ambacht Centrum is een vereniging van ondernemers, gehuisvest in de wijk Boschveld aan de Parallelweg 30 in ’s-Hertogenbosch. In de voormalige productiehallen van de Grassofabriek, tussen de Brabanthallen aan de ene kant en het station en de hypermoderne kantoren van het Paleiskwartier aan de andere kant vind je bij het Boschveld Ambacht Centrum een keur aan ambachten en ateliers. Het ambachtscentrum is te vinden aan Parallelweg 30.

 Rondleiding bij Würth Kunsteducatie Expositie Horst Antes – op bedrijventerrein De Brand. Aanmelden kan nog (vol is vol)

Wanneer? Dinsdag 5 november 
Waar? Kunstlocatie Würth ’s-Hertogenbosch, Het Sterrenbeeld 35, ’s-Hertogenbosch

Programma:
13.30 uur inloop 
13.30 – 14.00 uur koffie/ thee/koekje bedrijfskantine
14.00 – 14.45 uur rondleiding Horst Antes – kunstwerken uit de Verzameling Würth tentoonstelling
Inschrijven via kunstlocatie@wurth.nl vóór 20 oktober onder vermelding van naam + emailadres 

Bekijk hier de laatste update: Galant doe-kalender ‘Samen is Leuker’ 

 

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Galant, meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan onze homepage: https://www.galant.nl/

 

Samen maken we het verschil!